Bejelentésjoco56
INTERNETEN végezhető ingyenes kezdéssel Pénzkereset.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek! Nézz körül! A gombok működnek! Sok sikert!
Keress pénzt kérdőívek kitöltésével

BitCoin (BTC) egy digitális valuta, egy olyan fizetőeszköz, amely nem függ egyetlen országtól és banktól sem. Ezen az oldalon találsz néhány információt, hogyan kezdj elBitCoin-t gyűjteni.

Mire jó a Bitcoin?

Mivel a BTC egy digitális valuta, ezért elsősorban az interneten tudod felhasználni. Egyre több weboldalon elfogadják már, mint fizetőeszköz. De az elmúlt években úgy elterjedt, hogy ma már külön bankautomatákat is telepítenek, ahol a BTC-t átválthatjuk forintra és kivehetjük. Továbbá vannak olyan oldalak, ahol bankkártyát rendelhetünk és így közvetlenül tudunk vele pénzt felvenni vagy tudunk vele vásárolni. Az egyik ilyen oldal a Xapo, amely egy BitCoin pénztárca. Kattints IDE, nyiss egy számlát ingyenesen és kapsz 5000 BTC-satoshi-t (a BitCoin aprópénze). Ezzel meg is kezdted a BTC gyűjtést. (A regisztráció után érvényesítened kell az email címed, majd el kell végezned egy telefonos visszaigazolást. SMS-ben fogsz kapni egy kódot. Ezután megkezdheted a BitCoin gyűjtést, de a számla teljes körű használatához igazolnod kell a korod és a lakcímed.) 

Itt mehetsz a Bitcoinos honlapra.

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!