Bejelentésjoco56
INTERNETEN végezhető ingyenes kezdéssel Pénzkereset.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Pénzkereset

Pénzkereset a GruppenLotto-valGruppenLotto előregisztrációs időszak a legjobb alkalom arra, hogy később valódi, rendszeres kiegészítő jövedelemhez juss. Olvasd el figyelmesen ezt a részt és ismerd meg, hogyan profitálhatsz néhány egérkattintással.

Ha most kitartó vagy és megfogadod tanácsainkat, később jelentős, rendszeres bevételed lehet, amit szabadon játékra fordíthatsz vagy felvehetsz.

Hogyan kereshetsz pénzt?

Lehetőséged van másokat is meghívni, így utánuk 10% jóváírást kapsz. Ez egy teljesen megszokott dolog, affiliate jutaléknak hívják. Az affiliate szó eredetileg azt jelenti, hogykapcsolatot létesíteni valakivel. Esetünkben ez azt jelenti, hogy te lehetővé teszed valakinek, hogy megkapja az 500 Ft kezdő bónuszt. Ezzel ő részt vehet egy remek csoportos lottó játékban. Mivel az illető a segítségeddel talált ránk, ezért mi folyamatosan 10% jutalékkal ismerünk el téged. Így mindenki jól jár: mi játékosokat kapunk, te pedig pénzt.

Te is idekerültél valahogyan és regisztráltál, vagy fogsz. Ugyanígy a barátaid, ismerőseid, weboldalad, blogod látogatói is ide fognak kerülni és regisztrálnak majd, ahogyan Te is. Ennek anyagi előnyeit akkor élvezheted, ha az általunk adott terjesztési módokat és linkeket használod. Ezzel kapcsolatban a reklámozd oldalon találsz pontos útmutatást. Mások meghívásához természetesen nagy segítség a kezdőbónusz, amit úgy adunk, hogy nem kell hozzá befizetni semmit. Ilyen kedvező ajánlat csak nagyon ritkán van. Ki sértődne meg azon, hogy kap 500 Ft-ot?

Mit jelent pontosan ez a 10%?

A 10% rögtön jár neked az általad hozott játékos bónusza után, valamint az általa eljátszott valódi pénz után is. (Jelenleg még az előregisztrációs időszakban vagyunk, így nem lehet pénzt befizetni. A játék indulásakor természetesen arra is lesz lehetőség, így jobb ha minél több, később potenciálisan befizető játékost gyűjtesz! A teljes körű szolgáltatás 2015. május 31-én indul.)

valódi befizetések után valódi pénzt kapsz, ami eljátszható, vagy fel is vehető, míg a bónuszok után bónusz pénzt kapsz, ami nem vehető fel, csak eljátszható.

Meddig jár a jutalék? Mikor kapom?

A jutalék addig jár, ameddig az általad ajánlott játékos regisztrációja él. Addig ugyanis az összes általa eljátszott pénz 10%-a rögtön téged illet és jóváíródik az itt vezetett belső számládon. Ezidőbeli megkötés nélkül jár neked. A lottó játék folyamatossága és alacsony ára miatt a játékosok általában évekig, évtizedekig játszanak, így te is ennyi ideig kapod majd a jutalékodat. (Akik járatosabbak a hasonló jutalék fizetési rendszerekben, azok tudják, hogy az időbeli korlát nélküli jutalék milyen ritka és micsoda kincset ér!)

Egy általad hozott regisztráció akkor válik játékossá, amikor a személy visszaigazolja a jelentkezését és ezzel megkapja az induló bónuszt. Ebben a pillanatban kapod meg Te is az induló bónusz utáni 10% jutalékot.

Fontosnak tartjuk a sebességet. A valódi pénz jutalékok a játékosaid befizetését követőenszintén azonnal jóváíródnak a belső számládon. Nincs havi összesítés, nincs levonás, nincs felesleges várakozás, nincs elvárt forgalom, vagy kötelező befizetés. Semmi más sincs, csak feléd áramló pénz. A dolgok azonnal történnek. A pénzedből így azonnal játszhatsz, de kérheted akár a teljes összeg átutalását is bármikor, mi pedig kifizetjük neked a következő munkanapon.

Regisztráció:https://gruppenlotto.com/hu/?xref=2d4f2c190370fb6f20727e58

Sok sikert,és szerencsét!!!

LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!