Bejelentésjoco56
INTERNETEN végezhető ingyenes kezdéssel Pénzkereset.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ime minden idők 500 legnézettebb YouTube-videója

Ha már a YouTube rangsorolta az idei legnépszerűbb videókat, akkor érdemes azt is megnézni, hogy minden idők legnézettebbjei között milyen helyezéseket értek el. Erre is van egy lista, méghozzá 500 videóval.

A YouTube idén is összeállította az év legnézettebb zenei videóinak listáját, sőt, magyar rangsor is készült. Az év legjobbjai mellett viszont érdemes azt is megemlíteni, hogy a videómegosztó 2005-ös indulása óta melyek minden idők legnézettebb YouTube videói, és itt már nem csak a zenei klipekről beszélünk. Erre is van egy lista, amely az 500 eddigi legnézettebbet gyűjti össze.

Ebből kiderül, hogy a TOP 500-ba 116 milliós nézettséggel lehet bekerülni, míg az első helyen természetesen a YouTube számlálóját kiakasztó Gangman Style áll. A második Justin Bieber "Baby" című slágere, de a harmadik helyen egy amatőr házi videó áll, amelyen egy kisgyerek harapja meg tesvére ujját. Az év legnézettebb klipje az örök ranglistán épphogy nem fért be a TOP 10-be, 2014 legtöbbet emlegetett zeneszáma pedig a 27. helyen áll.

Jó szórakozást!!!

KlickDat

Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!