Bejelentésjoco56
INTERNETEN végezhető ingyenes kezdéssel Pénzkereset.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Conligus

 

 

 

Az elsők között ismerheted meg a Conligus mindent átformáló rendszerét. Sőt most INGYENESEN csatlakozhatsz is, ha a következő linkre kattintasz:ijoco.conligus.org

A csatlakozást azért ajánljuk neked, mert azt gondoljuk, mindenki szeretne kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat vásárolni, mindössze 9%-os áron, így te is. De ha szeretsz szórakozni, játszani, szükséged van olyan pénzkeresetre, ahol mindezeket együtt is élvezheted, akkor köztünk a helyed. Ezt a forradalmian új platformot úgy alakították ki, hogy fontos a rendszert használó user-ek sorrendje is. Azaz, minél előbb regisztrálsz, annál jobb feltételeket teremtesz ezzel saját magadnak. Hasonló ez a tőzsdei részvénykibocsátásokhoz. Ott a kibocsátás közeli részvényvásárlók sokkal nagyobb haszonnal válhatnak résztulajdonossá a későbbiekben egyre sikeresebbé váló cégben, mint a látható felfutás után részvényeket vásárlók.

Mindezeken felül most belevághatsz életed legnagyobb üzleti vállalkozásába, még akkor is, ha már alig van pénzed a havi kiadásaidra. Ugyanis ahhoz most mi is hozzájárulunk, ha a Conligusban Üzleti Partnerként Marketing Centert nyitsz, és így azonnal részesedsz a világ összes országának teljes eladásából is.

Tömören és röviden: mi is a Conligus, illetve mi a vállalat első “terméke”? Nos nehéz összefoglalni, mint ahogy az előzőekben is olvashattad, de ebben a rövid videóban teszünk rá egy kísérletet. (A magyar feliratot a jobb alsó sarokban állíthatod be, ha nem jelenik meg önműködően.)

Tehát érdemes most ingyenesen csatlakoznod az elsők között, itt tudod megtenni: ijoco.conligus.org

Egy kis segítség a regisztrációdhoz, hogy mindent pontosan megérts!… A sárga vonal alatti részt kell kitöltened, amikor az első alkalommal az oldalra regisztrálod magad. Az első két mondatban ezt olvashatod:
One Step Closer to Changing Your Life (Egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy változtass az életeden)
It is free and always will be (Ez ingyenes, és mindig az is marad)
Screenshot 2014-09-26 06.42.19

  • First name (ide írd be a keresztneved)
  • Last name (ide írd be a vezetékneved)
  • Az Email és a Confirm email helyekre ugyanazt az email címedet kell beírnod, hogy  el ne téveszd!
  • A Password és a Confirm password helyekre pedig az ide választott LEGALÁBB 8  KARAKTERBŐL ÁLLÓ jelszavadat, szintén kétszer, hogy  el ne írj egyetlen karaktert sem!
  • Username –  Ide írj be egy Felhasználó nevet! Ezen az általad választott néven fogsz megjelenni a rendszerben, pl.: Kata87  (Ha már más választotta az általad beírt nevet, akkor a rendszer jelzi azzal, hogy válassz újat! – Lásd lejjebb, a Hibaüzeneteknél!)
  • Majd a születési évszám, hónap és nap beírása következik. Ne hagyd úgy az 1996. January 1. dátumot, csak ha azon a napon születtél! 18 évesnél idősebbnek kell lenned a rendszer használatához.
  • Select country…  Az országod kiválasztása következik. (Bele kell kattintanod ebbe a sorba, Magyarországot a „H” betűnél találod: Hungary)
  • Végül a jogi feltételek elfogadása következik, kattints bele a négyzetbe: „Elolvastam, megértettem és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek és a Szabályzat-ot. (I have read, understand and agree to the Terms and Conditions and the Policies and Procedures. A kék linkre kattintva ezeket el is olvashatod.)

 

Ha regisztráltál,bővebb tájékoztatást olvashatsz ITT!!!

LinkekIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!